lauantai 18. tammikuuta 2014

Saunahaalari






…eli jumpsuit. Saunan jälkeen on ihana saada jotain vaatetta ylle, joka ei varmasti kiristä ja purista. Ompelin itselleni jumpsuitin tähän tarkoitukseen.  
 
 
Kaavassa yhdistin itselleni aikoinaan kaavoittamani hiippahupullisen hupparin ja collegehousujen kaavan. Tietenkään housujen ja hupparin vyötärö eivät leveydeltään täsmää, joten piirsin hupparin vyötärön leveyden jatkumaan housuihin. Reilut resorit sekä hihoihin, että lahkeisiin.

 
 
Resorikaitale hupun ja vetoketjun reunoissa. Samaa kaitaletta löytyy myös taskun suusta ja reunasta. Pituudet riittävät hyvin venyttelyihin.

 
Kangas on Eurokankaan palalaarista pengottua trikoo/froteeyhdistelmää. Eihän tämä mikään aikuisen naisen asu taida olla? Mutta kun aletaan söpöilemään, niin söpöillään nyt kunnolla vielä kankaan kuosillakin.
 
Nyt vain lauantai-illan saunaan!

6 kommenttia:

  1. Siis WAU! Ihan tajuttoman hieno!! Aivan kuin sulle tehty! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi näyttää minulle tehdyltä, eikä lainavaatteelle. Mukava on kyllä päällä, saa nähdä tuleeko pidettyä kotona muutenkin, vaikka joskus vannoin, ettei koskaan jumpsuitia minun päällä nähdä ;D.

      Poista
  2. Tosi kaunis haalari! Mukava kun osallistuit haasteeseen blogissani. Lähettäisitkö sitä varten minulle osoitteesi Hääräämön sähköpostiin?

    VastaaPoista
  3. Ihana, huippu ja mahtava haalari!!!! Varmasti tulee käytettyä :) Ja kauniita on taas kaikki muutkin tekemäsi jutut. Voin vaan ihailla miten aikaansaava olet...

    Terkuin nimimerkki kovasti suunnitelmia mutta harvoin mikään toteutuu...katja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Mukava kun pistäydyit. Heh, mulla on vaan yksi noita käsitöitä rajoittavia tekijöitä (siis tietysti niiden tavallisten kotihommien lisäksi), sulla kolme ;). Ja tämä rajoittava tapaus menee illalla klo 20 nukkumaan.

      Poista

Pieni kommentti sinulta, iso ilo minulle :).